Jaga postitust:Share on Facebook
Facebook

Tapani Jäppinen, Finland

“Märkasin juba üsna pea positiivseid muutusi. Nahk tundus märkimisäärselt niisutatum, pehmem ning värskem. Soovitan neid nahahooldustooteid kõigile, kes soovivad enda ja oma naha eest hoolt kanda. Need tooted ei ole mitte lihtsalt head, vaid neid on lihtne kasutada. Mina tahan oma nahka enneaegse vananemise eest kaitsta just sellisel lihtsal viisil.”

“Kasutan Nutriance Organic normaalsele ja kuivale nahale mõeldud tooteid igal hommikul ja õhtul. Juba esimene emotsioon uue nahahooldussarja kohta oli väga positiivne. Mulle meeldisid ja avaldasid muljet nii toodete koostis ja lõhn, kuid ka disain ja pakend! Esimesed positiivsed tulemused ilmnesid kiirelt- nahk tundus märkimisväärselt niisutatum, pehmem ja värskem.

Minu lemmiktoode on Nutriance Organic Cleansing Milk. Ei võtnud väga kaua aega mõistmaks ja märkamaks, kui oluline on naha puhastamine. Lausa üllatav, kui palju koguneb päeva jooksul nahale mustust. Juba pärast mõningast kasutamist märkasin, kui efektiivsete ning kõrge kvaliteediga toodetega on tegemist.

Soovitan neid tooteid kõigile, kes soovivad enda ja oma naha eest hoolt kanda. Nad ei ole mitte lihtsalt head, vaid neid on ka lihtne kasutada. Mina tahan oma nahka enneaegse vananemise eest kaitsta just sellisel lihtsal viisil.”

 

Osta endale sobiv Nutriance Organic toodete komplekt ja tunneta erinevust: www.neolifeshop.com

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>