Jaga postitust:Share on Facebook
Facebook

Auli Ikonen, Soome

”Mul on kombeks iga päev kerget meiki kasutada. Ma kasutan jumestuskreemi ja puudrit, aga ka teisi meigitooteid, kuid olen kindel, et juba kuu aega peale Nutriance Organic nahahooldustoodete sarja kasutusele võtmist, on mul palju vähem asju nahal kinni katta.”

 

Olen igal hommikul ja õhtul kasutanud Nutriance Organic nahahooldustooteid normaalsele ja kuivale nahale. Mu nahk tundub pehme ja sile. Toodetel on värske ja looduslik lõhn. Võin kinnitada, et tegemist on tõeliselt kõrge kvaliteediga.

Minu absoluutne lemmik on Gentle Makeup Remover. See pehmetoimeline geel eemaldab õrnalt ripsmetušši ja meigipliiatsi ning ma ei pea muretsema, et silma võiks sattuda midagi kahjulikku. See on mulle väga oluline.

Ma kasutan iga päev kerget meiki. Ma kasutan jumestuskreemi ja puudrit, aga ka teisi meigitooteid, kuid olen kindel, et juba kuu aega peale Nutriance Organic nahahooldustoodete sarja kasutusele võtmist, on mul palju vähem asju nahal kinni katta. Nahk on ühtlasem. Ma usun, et see on väga efektiivne nahahooldustoodete sari, mis võitleb vananemise ilmingutega. Puhas ja terve nahk on igaühele oluline, nii meestele kui naistele! Ma julgustan kõiki omal nahal neid tooteid järele proovima, et ise tunda nende erilisust!

Osta oma Nutriance Organic komplekt ja tunneta nende erilisust: www.neolifeshop.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>