Jaga postitust:Share on Facebook
Facebook

Samina Khalid, Sapphire Director, UK

Annan alati inimestele teada, et kuulun ülemaailmsesse firmasse, mis on pühendunud muutma maailma tervemaks ja paremaks paigaks. Inimesed muutuvad selle peale uudishimulikeks ja hakkavad uurima, kuidas nemadki saaksid selles kaasa lüüa!

Inimesed tahavad aidata ja tore on näha, kuidas nad ka rahalist kasu hakkavad saama kui nad taipavad, et teisi aidates on võimalik ka ise teenida. Paljud otsivad oma ellu suuremat eesmärki. Meil aga on see kindlalt olemas!

Olen sellele võimalusele äärmiselt tänulik. 9 aastat tagasi ei osanud ma aimatagi, et NeoLife aitab mul seljatada kõik rasked ajad. Ma ei tea, kas oleksin suutnud ilma selleta hakkama saada!
Rasked ajad ei jää kestma, aga tugevad inimesed küll!

Olen tuleviku osas väga elevil, sest ei ole paremat aega kui praegu! Maailm on valmis ja ka mina olen valmis. Ma siiralt usun, et NeoLife´ võimalus on hämmastav vahend kõikide unistuste täideviimiseks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>