Jaga postitust:Share on Facebook
Facebook

Kokkukasvamise teekond

Liitusime ettevõttega algul ainult majanduslikel põhjustel. Olime juba mõnda aega otsinud võimalust, kuidas saaks teenida veidi lisaraha; teha midagi, mis ei nõuaks liigselt jõupingutusi tulemuste saavutamiseks. Valik oli lihtne, sest valitud ettevõte väärtused ning tootegrupid sobisid. Kuid sel hetkel me veel ei mõistnud, missuguseid uskumatuid võimalusi NeoLife pakub. Meie igapäeve elu on tõesti muutunud ning meie sotsiaalne võrgustik oliliselt suurenenud. Oleme üks osa suurest rahvusvahelisest perest. NeoLife on aidanud muuta meie eluviisi ning me jagame suurima meelega seda teistegagi.

m-a_siekkinenMeie äri keskmeks on sümboolne MaijAmi treeningprogramm. Igaüks ise otsustab, kui lähedale või kaugele ta soovib trm-a-siekkinen_neceeninguga minna. Meie näitame kätte õiged jäljed, mida mööda minna ning aitame leida tagasitee kui kõik pole läinud päris soovitud rada mööda. Programm on jagatud neljaks osaks. Meil on iganädalaselt samal päeval ja samal ajal ärikoolitused. Uutel edasimüüjatel on mõnusas keskkonnas võimalus treenida oma äriks vajalikke teadmisi. Tooteid puudutame vaid pealiskaudselt, pigem kui äritegevuse abivahendeid. Igaüks võib liituda, et leida see “ miski”, eriti kui pole kui pole kindel, mida sa sellest ärist ootad. Igal kuul ühel õhtul on koolituse teemaks “ goal train”. Õpetamine ei too automaatselt kaasa õppimist, seega on need õhtud pigem vestlusõhtud erinevatel teemadel. Sõnum kõige paremini kohale, kui vastad küsimustele ja jagad informatsiooni teemadel, mille on tõstatanud kuulaja.
Lisaks meie regulaarsetele kohtumistele on meil palju personaalseid kohtumisi tiimiliikmete ja nende külalistega. Mõned tiimiliikmed korraldavad ka ise tootekoolitusi oma aina kasvavas meeskonnas. Meil on sotsiaalmeedias oma leht, mille vahendusel on lihtne informatsiooni ja kogemusi jagada. Oma meeskonnaga õlg-õla kõrval töötamine aitab muuta omavahelisi suhted tugevamaks. Kohtume ikka ja jälle ka teiste tiimidega. Nii näeme ise, kuidas teised äri teevad ning saame ise jagada oma kogemusi. Püüame alati osaleda firma poolt korraldatud üritustel ning julgustame ja kutsume oma tiimiliikmeid ka osalema.
Enamik meist pole alustades äriinimesed ning me muretseme oma oskuste pärast. Kuid koos kasvamine ja arenemine on suurepärane kogemus ning mis saab olla parem kui näha, kuidas inimesed saavad oma hirmudest üle ning leiavad endas tugevuse astuda järgmisele tasemele. Me oleme tänulikud, et NeoLife võimaldab igaühel meist kasutada endi tugevaid külgi. See äri võimaldab meie umber olevatel inimestel teha oma elus muutusi.
Maija and Aimo Siekkinen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>