Jaga postitust:Share on Facebook
Facebook

Olümpiale tiimina!
Täna räägib Eesti paarisaerulise sõudemeeskonna liige, NeoLife sportlane Allar Raja rohkem teest Riosse.

Olümpiamängudel osalemises on alati midagi väga erilist. Need olid minu kolmandad olümpiamängud ning ääretult tore on olnud tuttavaks saada paljude sportlastega teistest riikidest. Eesti meeskond oli suurpärane- me olime nagu üksteist toetav suur pere. Olümpiaküla atmosfäär oli väga sõbralik ja viisakas ning isegi kui olin veidi kehvemas tujus, tõstis paljude rõõmsate nägude nägemine enesetunnet.
Meie meeskond on treeninud samas linnas viimase 10 aasta jooksul. Meil on on selja taga palju võistlusi, kus oleme olnud üksteise konkurendid ja võistlusi, kus oleme koos teiste vastu. Minu jaoks on iga meeskonnas olev sportlane eriline, ta on indiviid. Arvan, et ilma aususe ja lugupidamiseta üksteise vastu ei saa edu ja häid tulemusi saavutada. Me tunneme üksteist hästi ning suudame konflikte mõistlikult lahendada.

Eeldan, et iga tiimiliige annab endast treeninghooajal maksimumi ning loomulikult ka võitlustel. Igal meist on oma tugevad küljed ning me ei lange füüsiliste, tehniliste ja mentaalsete ettevalmistustega alla keskmise . Meil on väga hea treener, kes paneb paika meie treeningplaani ja võistlusteks taktika, kuidas meie paat lendaks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>