Jaga postitust:Share on Facebook
Facebook

Laste toitumine

Täna jagab meiega oma teadmisi laste toitumisest Roberto Liberio, Director of Product Management.

Vanematel on oluline roll laste toitmis- ja liikumisharjumiste kujundamisel. Kui täiskasvanud toituvad tervislikult, harjuvad ka lapsed neid toite sööma. Isegi kui lapsele kohe uus toit ei meeldi, ära ärritu. Lastel võtab uuega harjumine veidi aega.
Sa pead olema eeskujuks oma lastele ning näitama, et tervena püsimine ning hea toitumine koos kehalise aktiivsusega on heaolu aluseks. Oma lastele tervisest ja tervislikust toitumisest rääkimine on väga oluline, eriti kui võtta arvesse, et lapsi mõjutavad nii nende sõbrad kui ka meedia. Õpetades oma lapsi tervislikult toituma, tähendab see neile informatsiooni andmist läbi eeskuju.
Täpselt nagu täiskasvanudki, vajavad ka lapsed palju erinevaid toite, näiteks puuvilju, aedvilju, täisterasid ja proteiine ning peaksid vähendama rafineeritud terade, suhkrute ning valmistoitude tarbimist. Lisaks jälgi, et nad sööksid kindlasti hommikusööki, sest hommikusöögi vahelejätmise ja ülekaalu vahel on tihti seos, eriti laste ja noorte puhul.
Me kõik teame, et ei ole lihtne veenduda, et laps saaks oma igapäevasest toidust kätte kõik vajalikud soovitatud toitaineid. Laste toitumist võib täiendada NeoLife´i VitaSquares toidulisandi abil. VitaSquares näritavad tabletid sisaldavad laia spektrit vitamiine ja mineraale kombineerituna täisteradest pärit lipiidide ja steroolidega. See on unikaalne looduslik toidulisand igaks päevaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>