Jaga postitust:Share on Facebook
Facebook

Küta oma kirgi!

Sügis ei ole enam sugugi kaugel ja loodus ilutseb peagi kaunites leegitsevates värvides. Miks mitte ka oma enda sisemist leeki sütitada ning lisada oma ellu veidi rohkem värvi ja energiat!
Mil iganes tunned eshutterstock_158271134nd väsinud ja tujutuna ning elu ei lähe nii nagu sa seda sooviks, on üldine nõuanne võtta aeg maha, lõõgastuda ja oma sisemine rahu leida… Aga mis siis kui sa vajad just vastupidist? Võib-olla on aeg just oma elule veidi särtsu lisada, mitte vastupidi. Veetes aega tegevustega, mida naudid ja mis kütavad sinu kirgi, saad sa juurde energiat ja oled õnnelikum inimene.

Võta omale eesmärgiks täita sügis kirega.
Astu välja oma mugavustsoonist ning haara kinni kõigest, mis vähegi su kirgi kütab. Kui sa paned end tõeliselt proovile, teed rohkem tööd kui varem ja võtad ette asju, mis varem võimatutena tundusid, saavutad ka suurepäraseid tulemusi!

Meid ei ole loodud mugava elu jaoks. On aeg mõista, et meie suurim vaenlane tervema ja õnnelikuma elu saavutamisel ei ole “liiga suurest töökoormusest” tingitud stress, selleks on hoopis mugavus. Mugav elu ei paku väljakutseid ega rahuldust. Kirglik elu on täis väljakutseid, seiklusi ja palju rasket tööd. Kirglik elu on rahuldust pakkuv elu.

Kuidas valida mugavuse ja kire vahel? Jaga palun oma mõtteid kommentaarides.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>