Jaga postitust:Share on Facebook
Facebook

Edukaks üle kivide ja kändude

Muretsemine on nagu kiiktoolis kiikumine. See annab küll tegevuse, kuid ei vii mitte kuhugi.
Sa ei saavuta midagi ega jõua kuhugi kui ainult muretsed selle pärast, mis kõik võib juhtuda. Vastupidi, võta julgus kokku, tee midagi ning veendu, et asju juhtuks! Jah, su teele võivad sattuda väljakutsed ning ebaõnnestumised, kuid ilma nendeta ei saavuta sa oma eesmärki. Winston Chrurchill on öelnud, et edu on võime liikuda luhtumisest luhtumisse kaotamata vaimustust. Nii kaua kui jätkub entusiasmi, on ka suur potentsiaalne võimalus edu saavutada. Fakt on see, et kõik elus ettetulevad väljakutsed õpetavad midagi ning teevad Sind tugevamaks inimeseks.

Ära karda seada endale kõrgeid eesmärke! Ära karda väljakutseid või ebaõnnestumisi. Entusiasmiga tegutsedes ning tehtu üle rõõmu tundes jõuad sa oma seatud eesmärgini.

Koos NeoLife firma ning tuhandete edasimüüjatega üle maailma oled sa missioonil, et muuta maailma tervemaks ja õnnelikumaks paigaks. Oled ühe suure ettevõtmise osa. Seega, ära muretse teele sattuvate väljakutsete pärast, vaid tunne rõõmu oma missioonist ning liigu rõõmsalt ja entsusiasmiga edasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>