Jaga postitust:Share on Facebook
Facebook

Emerald Director Maija Grace Soomest teab fitnessist ja treenimisest rohkem kui enamik inimesi.Täna ta räägib sellest, kuidas ta ome NeoLife äris kombineerib töö treeningute ja toitumisega.

MG_Extr5 (2)Töötasin 12 aastat fitness instruktorina ning viimased paar aastat olen tegutsenud personaaltreenerina. Töötan praegugi heaolu äris, aga veidi teisel alal, ma õpetan inimesi õigesti toituma ning saavutama optimaalset heaolu läbi toitumise ja toidulisandite, leides igaühele just neile sobivad lahendused (Ihana Elämä Terveysanalyysi). Minu töös on hädavajalik, et usaldaksin 100 % tooteid, mida soovitan oma klientidele ja nende peredele. Sport on endiselt suur osa minu elust. Ma ujun, jooksen ja teen pilatest, et hoida oma energiataset kõrgel. Oluline on hoida treenimise, puhkuse ja toitumise vahel head tasakaalu.

Kui ma juhendasin grupitreeninguid, küsisid paljud kliendid, milliseid tooteid mina kasutan. Paljud nendest klientidest kasutavad siiamaani neid NeoLife tooteid, mida olen neile soovitanud. Üks klientide lemmikuid oli ja siiani on Kal-Mag plus D. NeoLifeShake on populaarne toode just nende klientide seas, kes vajavad rohkem valke. Võtan erinevatele fitness üritustele kaasa tooteid ja flaiereid, et tutvustada meie NeoLife brändi ning leida lihtsaid vastuseid inimeste küsimustele.  Töötades inimestega, kes on huvitatud oma heaolust, on suurepärane viis NeoLife toodete turustamiseks.

Maijalt kuuleme blogi kaudu veel sellel nädalal. Lase tal end inspireerida saavutama tervislikumat elustiili!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>