Jaga postitust:Share on Facebook
Facebook

Ratastel läbi Leedu

Suurem grupp rattasõiduentusiaste võtsid Leedus ette rattatuuri Mažeikiaist Šventojisse. 50 rattu5rit alustasid Mažeikiaist, teised ühinesid hiljem Skuodases ja Kretingas. Teada-tuntud tõde on, et pole halba ilma, on vaid valed riided. Samuti peab meelsus sobima. Rattaentsusiastid alustasid 10. juunil ning läbisid kahe päevaga 120 kilomeetrit. Finišijoone ületasid enam kui 60 osalejat.
Jalgrattasõidu eesmärk oli toetada Mažeikiaist mere äärde kulgeva rattatee ehitust. Kõige noorimaks osalejaks oli kogu distantsi läbinud 10-aastaneAugustė Šilinskyte ning vanimaks osalejaks 72-aastane Valdemaras Padskočius. Elevust tekitas Vytautas Valantinase nägemine, kes läbis 50 kilomeetrit elektrilise roller-jalgrattaga.

 

Rattasõidu partneriteks olid Mažeikiai reisiklubi, Skuodase spordikeskus ning Kretinga rattaklubi. Meie edasimüüja Leedus, Gintarė Liaučiuvienė osales ka ning jagas huvilistele head toitumist ni31ng elustiili puudutavat infot.
Sellised ettevõtmised ja avalikud üritused võivad olla väga kasulikud, et NeoLife tooteid ja äri tutvustada. Sarnastest üritustest osavõtjad on enamasti väga huvitatud tervislikust eluviisist ning on positiivse suhtumisega, mis omakorda teeb nendega suhtlemise ja neile toodete tutvustamise lihtsaks. NeoLife sai nii osalejate, partnerite, Leedu jalgrattaföderatsiooni kui ka kohalike omavalitsuse esindajate erilise tähelepanu osaliseks. Viimasel päeval oli osalejatel võimalus maitsta ja nautida nii NeoLife batoone, teed kui ka jooke. Neile anti toodete ja nende kvaliteedi kohta informatsiooni.

47
See kolm päeva kestnud sõit oli suurepärane kogemus. Ilm oli kehvemapoolne ning vajasime rohkelt energiat vihmas ja tuules sõitmiseks. Öösel telkides langes temperatuur 10 kraadi lähedale, kuid me saime taaskord kinnitust, et NeoLife tooted on meie heaoluks parimad. Me rääkisime tuuri jooksul NeoLife Tea´st, NeoLife Shake´st ja Bar´dest. Nälg meid ei näpistanud ning NeoLife toodete kaasabil läbisime 120 kilomeetrit lihtsalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>