Jaga postitust:Share on Facebook
Facebook

Tervitused Kreekast!

3 Ruby Director Asta Laukaitiene

Armsad sõbrad!

DelfiSaadan teile tervitused päikeselisest Kreekast fantalistiliselt ilusalt Peloponnese rannalt! Oma südames ja hinges olen ikka veel antiikse Ateena, vana maailma keskpunkti Delphi, mägedes asuval hingematavalt kauni Meteora kloostri ning alati rõõmsa ja positiivse Leedu World Teami liikmetega. Meie pea koos reisima, aga me TAHAME koos reisida!
Kui ma esimest korda kuulsin NeoLife´st, siis enim inspireeris mind võimalus reisida. Esialgu oli raske uskuda, et edukatel edasimüüjatel on võimalus osaleda konverentsidel, mis toimuvad maailma kauneimates paikades. Arvasin, et isegi kui ma midagi ei teeni, kuid saan võimaluse reisida- see on väärt pingutamist!Hotel view
Kõik see oli nii erinev meie varasemast elust: töö, stress, lühike puhkus ning suur vastutuse koorem….
Kuid asjad on meie 8 NeoLife´i aasta jooksul totaalselt muutunud! Ilusalongi külastades küsivad tüdrukud esimesena, kuhu ma järgmisena reisile lähen. Tallinn, Riia, Ljubljana, Rooma, Barcelona, Helsingi, Budapest, Palma de Mallorca ning imekaunis Veneetsia- reisides NeoLife´i tiimiga, näeme linnu tihti hoopis teise vaatenurga alt.
Nüüd aga nautisime AteGroup photoenas 3-päevast World Team konverentsi. Võimatu on kirjeldada seda energiat, mis tekib, kui kohtad oma teistest Euroopa riikidest pärit sõpru ja kolleege. Veetsime lõbusalt aega näiteks rannas võrkpalli mängides (muideks, Leedu meeskond sai esikoha World Teami rannavolle võistlusel!). Käisime Ateenas suurepärastel ekskursioonidel , nautisime Kreeka kööki ning Ateena vanalinnas toimunud muusikaüritusi. Samuti oli meil äärmiselt mõnus ja unustamatu õhtusöök kaunil mererannal.

 

Toon koju kaasa ühe mõtte, millest paljud esinejad rääkisid- selleks on JULGUS. Julgus elada nii nagu oled unistanud ning seeläbi olla eeskujuks paljudele teistele.

Tervitustega soojast Perouliast,
Asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>