Jaga postitust:Share on Facebook
Facebook

Õhus on tunda juba kevadet! Kuigi kui ilm Põhja- Euroopas pole veel nii mõnus kui me sooviksime, oleks aeg minna õuevärsket õhku nautima. Veeda päev koos pere või sõpradega, tehke midagi koos, nautige aina pikenevat päeva ning aitate organismil varuda D-vitamiini.
Veeda saabuv nädalavahetus õues! Pane selga mugavad ja ilmastikukindlad riided, paki kaasa toitev lõunasöök ning veidike näksimist, kutsu kaasa sõbrad ning minge ja lihtsalt nautige! Võite minna rattaga sõitma, ratsutama, kanuutama, linna avastama või kasvõi lihtsalt parki jalutama! Ei ole oluline, mida te teete, kuid kindel on, et õuesviibitud aeg teeb vaid head.

shutterstock_270113942

Praegusel aastaajal on hea kaasa võtta toitu, mis aitab sooja hoida. Valmista maitsev ning toitev supp, mida on toidutermosega lihtne kaasa võtta. Kuidas oleks täiesti rohelise, lihtsa ja maitsva supiga?

Koostisained (4 portsjonit)
1 spl oliivõli
2 sellerivart, hakitud
2 porgandit, hakitud
1 keskmine sibul, hakitud
1 küüslauguküüs
2 juurvilja puljongikuubikut
1 l vett
600 g sügavkülmutatud herneid
1 väike peotäis värsket münti
Soola
Värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine

Pane pott koos õliga pliidile. Lisa tükeldatud seller, porgand, sibul ning küüslauk ning pruunista umbes 5 minutit, aeg-ajalt puulusikaga segades.
Pane puljongikuubikud kuuma vette ning sega, kuni kuubikud on lahustunud.
Lisa puljong ja herned aedviljadele. Sega ning lase keema.
Kui rohelised herned on pehmed, võta pann tulelt, maitsesta soola ja pipraga ning lisa mündilehed.

Püreesta saumikseriga.

Head isu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>