Jaga postitust:Share on Facebook
Facebook

Kuidas sa ennast täna tunned?

Meie usume, et paljuski on heaolu peas kinni. Kui sa otsustad ellu positiivselt suhtuda ning ennast hästi tunda, teed sa ka tõenäolisemalt õigeid valikuid, mis mõjutavad sinu heaolu.

Mõtle hetkeks, mis teebshutterstock_347847755 sind õnnelikuks ja mis paneb sind ennast hästi tundma. Samuti mõtle sellele, mis sind väsitab, ärritab ning sulle paha tuju tekitab. Tee asjades ja inimestes oma elus inventuur. Eemalda võimalikult palju negatiivseid asju, mis energiat röövivad. Hoia alles ja lisa neid asju, mis annavad energiat ning teevad su õnnelikuks.
Tõsta õigete valikutega oma heaolu. Ära karda öelda ei asjadele, mis ei panusta sinu heaolusse. Võibolla tunned sa end paremini kui loobud lihast ja sööd rohkem kala? Võibolla peaksid loobuma mõnest seltkonnaüritusest ja veetma hoopis rohkem kvaliteetaega oma perega? Või peaksid tegema oma elus hoopis ruumi joogatundidele?
Mitte keegi teine ei saa sulle öelda, milline on sinu jaoks õige valik. Kuula oma keha ja meeli ning saadki teada, mis on õige sinu jaoks. Kui sa tunned end hästi, tuleb sul kõik ka hästi välja ning sinust voogab teistelegi positiivset energiat.

Tee õigeid valikuid ning vali hea enesetunne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>