Jaga postitust:Share on Facebook
Facebook

Kuidas motiveerib end Eija Heimonen

Palusime 3 Diamond Director Eija Heimonenil meiega jagada oma mõtteid motivatsiooni kohta. Eija on suurepärane inspireerija ning ehe näide sellest, mida on NeoLife´ga võimalik saavutada.

Loodame, et tema lugu inspireerib ka Sind!

Eija in SanFranIgal hommikul ärkan uudishimuliku ja tänulikuna, sest mu tervis on korras ning saan tegeleda tööga, mida ma armastan! Olen õpihimuline ning valmis omandama uusi teadmisi ja kogemusi: õppima erinevaid uusi keeli ning proovima uusi spordialasid, avastama uusi põnevaid paiku, omandama uusi kokandusnippe ja õppima, kuidas ise omal alal edukam olla.

Juba noorena hakkasin kirja panema mind  lauseid, mis mind on inspireerinud ning  mis on aitanud meelde tuletada meile elus tähtsaid asju. Tihti loen kirjapandut ning lisaks veel vastavat kirjandust. Edu puhul tunnustan kõiki asjassepuutuvaid inimesi äärmiselt hea meelega. Ennast aga premeerin maitsva toidu ning hea veiniga meeldivas seltskonnas.

Mina, mu tütar ning õde tunneme üksteist läbi ja lõhki, meil on olnud palju ühiseid ettevõtmisi ning tihti naerame meiega juhtunud olukordade üle. Sellised hetked viivad unustusehõlma kõik, mis meid häirinud on.

Päevil, mil asjad kuidagi ei suju ning kõik tundub raske, aitab mind muusika.Kuulan muusikat, mis sobib mu hetkemeeleoluga või lähen hoopiski õue jalutama. Fokusseerin end nägemustele, kuidas ja mida teha teisiti või paremini ning mõtlen end ümbritsevatele positiivsetele asjadele. Hindan kõrgelt igapäevaseid asju ja tegevusi- need annavad mulle jõudu ning aitavad edasi liikuda.

Kui ma aga saaksin reisida ajas 10 aastat tagasi, annaksin endale järgmise soovituse: Ole tugev ja siiras, hoia meel erksana ja ära unusta kui oluline on puhata.

Kuidas Sina leiad endas motivatsiooni tegutsemiseks? Jaga oma nippe meiega!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>